top of page

Boka ditt besök till oss online

På vår klinik har ni möjlighet att boka ett besök online. En ny sida kommer öppnas för bokningsprocessen. Vänligen läs igenom instruktionerna nedan innan så ni vet hur och vad ni kan boka.

Vi erbjuder kortare besök för snabba ärenden (10min) som till exempel vaccination, avmaskning, kloklippning, återbesök efter tandåtgärd eller operation samt stygntagning. Boka en tid för varje ärende och djur, till exempell nytt pass + rabiesvaccination kräver 2 x 10min bokning.

 

Det finns även en tid att boka för undersökning av ditt djur (30min) på grund av sjukdom. Detta är avsett för lättare åtgärder som en öroninflammation, akut/kortvarig sjukdom eller undersökning av knölar m.m.. Medicinska utredningar, sjukdomar med lång historik som kräver flera olika provtagningar samt alla typer av operationer bokas endast via telefon för att kunna erbjuda er ett så bra besök som möjligt. Vi läser alltid igenom eran besöksorsak innan ni kommer till kliniken och kan ibland ringa upp er för att boka om eller fråga ut mer innan besöket.

 

Finns det ingen tid ledig att boka? Titta gärna lite senare eller ring oss på 031-31 50 200. Vi lägger ut nya tider löpande efter behov samt har alltid bokningsbara tider i reserv som inte går att boka online för akuta fall. Vi tar helst inte bokning via e-mail då det kan ta tid innan vi hinner svara och då finns tiden inte kvar.

bottom of page