top of page

Om oss

Anna Edlund
Legitimerad veterinär & ägare

Anna tog sin veterinärexamen i Uppsala 1998, och innehar sedan 2013 specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Efter examen arbetade hon på kliniker och djursjukhus i Göteborgsområdet. 2016 var hon delaktig i starten av Råda Bot Hund & Kattklinik i Mönlycke. Innan Anna började på Din Djurklinik i Mölndal arbetade hon ett par år på Anicura Västra Djursjukhuset och Kungskliniken. Annas främsta intresseområden är kirurgi, medicinska utredningar och odontologi.  Annas fritidsintressen är cockerspanieln Lelle, katten Strössel samt ett varierande antal akvariefiskar.

Anna.jpg
Suzanna Eklund
Legitimerad veterinär 

Suzanna tog sin veterinärexamen 2015 och har sedan dess arbetat med smådjur på både djursjukhus och djurkliniker. Hos oss jobbar hon främst med våra tandpatienter. Under sin studietid arbetade Suzanna som djurvårdare och djursjukskötare och tycker det är nyttigt att som veterinär ha erfarenhet av olika positioner i branschen, eftersom det ger ett helhetsperspektiv över djurvården. Numera är anestesi och odontologi Suzannas främsta områden. På fritiden ägnar hon sig åt sin kattuppfödning av rasen Maine Coon.

Susanna.jpg
Marjolein van Giezen
Legitimerad veterinär 

Marjolein kommer ursprungligen från Nederländerna men har vuxit upp i Sverige under tonåren. 2012 började hon sin utbildning till veterinär i Utrecht och efter ett års arbete med akutvård på djursjukhus samt på mindre klinik i Amsterdam flyttade hon tillbaka till Sverige 2020.  Hon har jobbat kliniskt i tre år innan hon kom till oss i Mölndal. Nu ligger fokus på kirurgi, och även en del odontologi. Vid behov kan hon även hittas ute på polikliniken. Hemma finns lilla kaninen med stor personlighet, samt en Springer Spaniel kille som gärna följer med till jobbet bredvid cykeln.

Marre.heic
Malin Eng
Legitimerad djursjukskötare

Malin tog sin djursjukskötarexamen och legitimation i Skara 2013. Hon har sedan dess jobbat på Evidensia Djursjukhuset Göteborg och även på Råda Bot i Mölnlycke. Under åren har hon framför allt jobbat med anestesi på operations- och tandavdelningar samt omvårdnad av inneliggande patienter. Hon är även vidareutbildad inom labbteknik.

 

På fritiden ägnar hon sig åt tävlingsinriktat datorspelande samt gos av sina två huskatter Sakki och Mochi.

malin_edited.jpg
Carina Forsman
Legitimerad djursjukskötare

Carina har arbetat som djursjukskötare sedan 2000 och har erfarenhet från både djurkliniker och djursjukhus. Hos oss jobbar hon både med anestesi och djurtandvård samt på polikliniken. Fritiden ägnar hon åt dykning och sina pudlar Spooky och Som.

Carina.jpg
​Anette Nelhage
Klinikchef & kostrådgivare
 

Anette började sin karriär på Blåstjärnans Djursjukhus i Göteborg 1980 där hon arbetat i närmare 20 år. Därefter har hon arbetat på bland annat Borås Djursjukhus och Göteborgs Djurklinik. Anette är även diplomerad kostrådgivare med stort intresse inom näringslära. 

 

På fritiden är Anette uppfödare av rasen Shih Tzu och är aktiv inom utställning. I familjen finns även Bullmastiffen Asta.  

7_edited.png
Personalhundarna sliter hårt på kontoret!
personalhundarna.jpg
bottom of page