Om oss

Theresa Sandberg​
Chefsveterinär
 

Veterinärexamen 2014 vid Norges veterinärhögskola (NVH), Oslo.

 

Theresa tog sin veterinärexamen i Oslo 2014 och började därefter att arbeta som klinikveterinär vid Torslanda och Mölnlycke djurklinik. Sedan 2018 har hon även arbetat som chefsveterinär.


Theresa har under åren gått ett flertal fortbildningar inom kirurgi och röntgen. Hon har även gått flera kurser inom sjukdom hos kanin och gnagare och har speciellt intresse och kompetens för dessa underbara små smådjur. Fritiden spenderar Theresa gärna med sin hund rottweilern Lexie och de två kaninerna Äppelskruttan och Klaus.

Specialområde:
Mjukdelskirurgi, BOAS-kirurgi, tandkirurgi/extraktioner, sjukdom hos kanin och gnagare.

​Emma Hellgren
Veterinär
 

Veterinärexamen 2015 vid Sveriges Lantbruks Universitet (SLU), Uppsala.

 

Innan påbörjade veterinärstudier jobbade Emma i många år som djursjukvårdare på hästklinik. Efter avslutad examen började Emma arbetade som ambulerande veterinär hos Distriktsveterinärerna med fokus på lantbrukets djur. Intresset för hästar finns fortfarande och ibland jobbar hon också som dopingassistent vid större internationella event för Fédération Equestre Internationale (FEI).

 

Emma har de senaste 3 åren arbetat som smådjursveterinär och har ett stort intresse för kattens sjukdomar och oftalmologi. Oftalmologi är det medicinska området som avser sjukdomar och problem med ögonen. Hon kommer nu även att påbörja fortbildning gällande tandsjukdomar hos hund och katt.
 

Fritiden spenderar Emma gärna med sina vänner och familj och hon tycker mycket om att resa och utforska världen.

​Jennie Marmfors
Leg. Djursjukskötare 
 

Jennie har arbetat på djurklinik och djursjukhus sedan 1996. Hon har under åren gått ett flertal fortbildningar inom anestesi och dentalröntgen. Jennie har speciellt intresse och lång erfarenhet av arbete inom anestesi och tandvård. 

 

Fritiden spenderar Jennie gärna med sin familj, utlandsresor och sina tre katter. 

​Anette Nelhage
Klinikchef & Kostrådgivare
 

Anette började sin karriär på Blåstjärnans Djursjukhus i Göteborg 1980 där hon arbetat i närmare 20 år. Därefter har hon arbetat på bland annat Borås Djursjukhus och Göteborgs Djurklinik. Anette är även diplomerad kostrådgivare med stort intresse inom näringslära. 

 

På fritiden är Anette uppfödare av rasen Shih Tzu och är aktiv inom utställning. I familjen finns även Bullmastiffen Asta.  

​Pernilla Malmenlid
Djurvårdare
 

Pernilla har arbetat som djurvårdare sedan 2010 då hon började som volontär för Djurambulansen. I samband med detta arbetade hon på Torslanda Djurklinik och studerade djurvård på en vuxenutbildning. Hon har efter detta arbetat på BLå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg som remisskoordinator och djurvårdare.Efter detta har hon arbetat på Göteborgs Djurklinik innan hon började hos oss på Din Djurklinik. 

Djuren har alltid varit ett stort intresse för Pernilla och hon har aldrig varit utan dem. Hemmet har fyllts av fåglar, fiskar, gnagare, katter, hundar, iller och till och med en minigris.