top of page

Vi som ARBETAR här

Vi har flera veterinärer med specialistkompetens och legitimerade sköterskor som har hand om bland annat narkoserna. Dessutom har vi högutbildad personal som hjälper till inom alla områden på kliniken. Våra veterinärer är utbildade inom tandvård, odontologi, samt kirurgi och internmedicin.

Lär känna våra medarbetare här!

Anna.jpg

Legitimerad veterinär

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Anna Edlund

Anna tog sin veterinärexamen i Uppsala 1998, och innehar sedan 2013 specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Efter examen arbetade hon på kliniker och djursjukhus i Göteborgsområdet. 2016 var hon delaktig i starten av Råda Bot Hund & Kattklinik i Mönlycke. Innan Anna började på Din Djurklinik i Mölndal arbetade hon ett par år på Anicura Västra Djursjukhuset och Kungskliniken. Annas främsta intresseområden är kirurgi, medicinska utredningar och odontologi. Annas fritidsintressen är cockerspanieln Lelle, katten Strössel samt ett varierande antal akvariefiskar.

IMG_8381.JPG

Legitimerad veterinär

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Anna Kronsell

Anna tog sin veterinärexamen i Uppsala 2006, och innehar sedan 2019 specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Efter examen arbetade hon på distrikt i Sörmland i 3 år och därefter ett år på mindre kliniker i Göteborg. Sedan 2010 har hon arbetat på djursjukhus, först Smådjursakuten, sedermera Evidensia Djursjukhuset Göteborg, och senare på Blå Stjärnans djursjukhus i Borås. Annas främsta intresseområden är medicinska utredningar, bilddiagnostik, kardiologi och odontologi.

Susanna.jpg

Legitimerad veterinär

Suzanna Eklund - Föräldraledig

Suzanna tog sin veterinärexamen 2015 och har sedan dess arbetat med smådjur på både djursjukhus och djurkliniker. Hos oss jobbar hon främst med våra tandpatienter. Under sin studietid arbetade Suzanna som djurvårdare och djursjukskötare och tycker det är nyttigt att som veterinär ha erfarenhet av olika positioner i branschen, eftersom det ger ett helhetsperspektiv över djurvården. Numera är anestesi och odontologi Suzannas främsta områden. På fritiden ägnar hon sig åt sin kattuppfödning av rasen Maine Coon.

malin_edited.jpg

Legitimerad djursjukskötare

Malin Eng

Malin tog sin djursjukskötarexamen och legitimation i Skara 2013. Hon har sedan dess jobbat på Evidensia Djursjukhuset Göteborg och även på Råda Bot i Mölnlycke. Under åren har hon framför allt jobbat med anestesi på operations- och tandavdelningar samt omvårdnad av inneliggande patienter. Hon är även vidareutbildad inom labbteknik. På fritiden ägnar hon sig åt gos av sina två huskatter Sakki och Mochi.

Carina.jpg

Legitimerad djursjukskötare

Carina Forsman

Carina har arbetat som djursjukskötare sedan 2000 och har erfarenhet från både djurkliniker och djursjukhus. Hos oss jobbar hon både med anestesi och djurtandvård samt på polikliniken. Fritiden ägnar hon åt dykning och sina pudlar Spooky och Som.

lele3.jpg

Djurvårdare Nivå 3

Victoria Eggers - Förädraledig

Mer information följer inom kort.

7_edited.jpg

Klinikchef

Kostrådgivare

Anette Nelhage

Anette började sin karriär på Blåstjärnans Djursjukhus i Göteborg 1980 där hon arbetat i närmare 20 år. Därefter har hon arbetat på bland annat Borås Djursjukhus och Göteborgs Djurklinik. Anette är även diplomerad kostrådgivare med stort intresse inom näringslära. På fritiden är Anette uppfödare av rasen Shih Tzu och är aktiv inom utställning. I familjen finns även Bullmastiffen Asta.

bottom of page